Nieuws

Bekijk ook onze Facebook pagina en blijf op de hoogte. Ga naar onze Facebook pagina

Vacature: Chauffeurs standplaats Rolde of Moerdijk!!!

Sipma Transport zoekt een chauffeur voor standplaats Rolde of Moerdijk. Sipma Transport richt zich met name op transporten naar de Benelux en Duitsland (Regio Ruhrgebied - Koblenz). Opdrachtgevers weten Sipma Transport te vinden voor transportopdrachten van alle voorkomende goederen. De naam Sipma staat namelijk voor kwaliteit, maatwerk en uitstekende service in een dynamische branche.

Lees verder

Eerste kilometers voor nieuwe Scania R410

In de afgelopen weken heeft de nieuwste aanwinst van Sipma Transport zich warmgedraaid. En dat is goed bevallen. De Scania R410, wagen met aanhanger, is een mooie aanvulling op het wagenpark en wordt ingepland voor de ritten naar Duitsland en de Benelux.

Lees verder

Oog voor het milieu

De mogelijkheden om als transportbedrijf ‘groener’ te werken groeien. Sipma Transport volgt de ontwikkelingen en zorgt ervoor dat ze opnieuw de ISO 14001-certificering waard is.

Lees verder

Eerste LNG-trekker voor Sipma Transport

Former Sipma (links op de foto) ontving gisteren de sleutels van een splinternieuwe Scania. Deze trekker rijdt op LNG. Daar komt een nieuwe manier van werken bij kijken.    

Lees verder

Vacature: vrachtwagenchauffeur gezocht

Sipma Transport zoekt mooi-weer-rijders. Zin om met het stuur in handen van de lente en de zomer te genieten? Sipma Transport is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs, voor de periode: halverwege april tot en met begin oktober. Het werkgebied is met name de Benelux en het Ruhrgebied.

Lees verder

De vaart erin houden

Steeds efficiënter werken. De vaart erin houden. Zorgen dat klanten nergens onnodig tijd of geld verliezen. Daar streven we constant naar bij Sipma. Om dit streven kracht bij te zetten, hebben we onlangs vier nieuwe opleggers van Krone aangeschaft. En die worden meteen goed gebruikt.

Lees verder

24 uur per dag transport

De transportmarkt is constant in beweging. Dat klinkt als een flauw grapje. Maar het is toch echt waar. Bij Sipma Transport maken we de veranderingen van dichtbij mee.

Lees verder

Sipma: transport, opslag, verpakken en meer

De transportwereld vinden we een prachtige wereld. Wij zitten er vol van. En waarom? Dat leest u hier. Met ons nieuws op deze pagina nemen we u graag mee op reis.

Lees verder

Bespaar met service op maat

Lees meer

Nieuws over Sipma en de transportwereld

Lees meer

Dagje meerijden? Stap in!

Binnenkort meer….