Nieuws

Bekijk ook onze Facebook pagina en blijf op de hoogte. Ga naar onze Facebook pagina

Een Grenzeloze Band

Mijnheer truckbanden en Sipma Transporten al meer dan 40 jaar een Grenzeloze band

Lees verder

Vernieuwing in ons wagenpark

Onlangs in gebruik genomen 4 nieuwe trekkers, bestaande uit 3x Daf XF 430 FT en 1x Volvo FH4 420.  Deze trekkers zijn de vervangers van 4 oudere euro 5 trekkers.

Lees verder

Oog voor het milieu

De mogelijkheden om als transportbedrijf ‘groener’ te werken groeien. Sipma Transport volgt de ontwikkelingen en zorgt ervoor dat ze opnieuw de ISO 14001-certificering waard is.

Lees verder

Eerste LNG-trekker voor Sipma Transport

Former Sipma (links op de foto) ontving gisteren de sleutels van een splinternieuwe Scania. Deze trekker rijdt op LNG. Daar komt een nieuwe manier van werken bij kijken.    

Lees verder

De vaart erin houden

Steeds efficiënter werken. De vaart erin houden. Zorgen dat klanten nergens onnodig tijd of geld verliezen. Daar streven we constant naar bij Sipma. Om dit streven kracht bij te zetten, hebben we onlangs vijf nieuwe opleggers van Krone aangeschaft. En die worden meteen goed gebruikt.

Lees verder

24 uur per dag transport

De transportmarkt is constant in beweging. Dat klinkt als een flauw grapje. Maar het is toch echt waar. Bij Sipma Transport maken we de veranderingen van dichtbij mee.

Lees verder

Sipma: transport, opslag, verpakken en meer

De transportwereld vinden we een prachtige wereld. Wij zitten er vol van. En waarom? Dat leest u hier. Met ons nieuws op deze pagina nemen we u graag mee op reis.

Lees verder

Bespaar met service op maat

Lees meer

Nieuws over Sipma en de transportwereld

Lees meer