Transport

Onze chauffeurs gaan met zorg en aandacht voor uw goederen op weg. Van opslag tot laden en afleveren: bij Sipma zijn uw goederen in betrouwbare handen.

De chauffeurs van Sipma Transport brengen uw goederen naar het juiste adres. Betrouwbaar, efficiënt en veilig.

Dedicated transport

Uw eigen organisatie professioneel op de weg aanwezig? Sipma biedt de mogelijkheid om goederen volledig in uw eigen huisstijl te vervoeren. De chauffeur kan in de bedrijfskleding van uw organisatie achter het stuur plaatsnemen. Daarnaast kan de vrachtauto uw huisstijl dragen. Op deze wijze rijden we al jaren voor de Technische Unie.

Nationaal en internationaal

Het werkgebied van Sipma omvat Nederland, België, Luxemburg, het westen van Duitsland en het noorden van Frankrijk.  We richten ons uitsluitend op deze gebieden. Onze chauffeurs spreken er de taal en weten er, vanzelfsprekend, de weg. We rijden al jaren diverse routes in deze landen en weten daardoor precies wat we kunnen verwachten.

Vervoer gevaarlijke stoffen (ADR)

ADR goederen zijn bij Sipma in betrouwbare en bevoegde handen, onze chauffeurs zijn hiervoor opgeleid. Onze voertuigen zijn volgens de ADR richtlijnen uitgerust.

Wagenpark

De vrachtauto’s van Sipma zijn naar de wensen van onze partners uitgerust. Sipma beschikt over een grote verscheidenheid aan voertuigen, wissel-laadbakken en koppeltrailers. Dit geeft Sipma de mogelijkheid om de werkzaamheden efficiënt uit te voeren.

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Wij slaan je gegevens een jaar op. Daarna verwijderen we je aanvraag. Meer informatie kun je in vinden in onze privacyverklaring.

Bespaar met service op maat

Lees meer

Nieuws over Sipma en de transportwereld

Lees meer